1280x960 bildmall billboard

Har du besvär i fot, knä, höft eller rygg?

Med inlägg i skorna har du möjlighet att korrigera felställningar, stödja upp fotvalvet, avlasta specifika områden och lindra smärta.

Fotscanning på LloydsApotek

Aetrex är marknadsledande inom fotanalys och vi erbjuder dig som konsument ett alternativ till dyra handgjorda inlägg. Med en scanner läses dina fötter av och vi testar ut prefabricerade ortopediska inlägg direkt i apoteket. På så vis slipper du ofta långa vårdköer.

Scanningen är klar på några sekunder och utifrån analysen rekommenderar sedan scannerns dator ett individuellt anpassat ortopediskt inlägg.
Tjänsten är kostnadsfri och som kundklubbsmedlem får du dessutom 250 poäng när du gör en fotscanning.

Välkommen in!

Sula2

Fotvalv och fotleder

Fotvalven och fotlederna är människans stötdämpare. Om stötdämpningen inte fungerar ökar risken för överbelastningsskador, som exempelvis hälsporre, Hallux valgus, knäsmärtor, benhinneinflammation och skador i höft eller ländrygg. Men det går att minska skaderisken genom att använda individuellt anpassade ortopediska inlägg för att stabilisera foten.

Här visas L600-serien, inlägg med kärna av "memoryfoam" som formar sig efter foten. Passar både män och kvinnor. Pris 599:-/par

L400 sport

L400-serien- Sport

Inlägg med ett mellanlager av stötdämpande material. Lämpar sig väl vid sport och motion.Passar både män och kvinnor. Pris 599:-/par.

Här kan du göra en fotscanning

  • Huddinge Flemingsberg
  • Farsta Centrum
  • Upplands Väsby Infra City
  • Göteborg Friggagatan
  • Klippan Allégatan
  • Malmö Triangeln -Halmstad Jutaplatsen -Stockholm Garnisonen -Stockholm Rosenlundsgatan -Stockholm St Eriksplan