På grund av hög belastning kan det för närvarande uppstå leveransförseningar. Vi tackar för ditt tålamod.

Boson Covid-19 antigentest 1 st

 • Förstora bilden
Onlinepris 59:-
Butikspris  69:-
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Jämförpris  59:-/st

   ✓ Fri frakt ✓ Betala enkelt med Klarna
   ✓ Hämta inom 2h på apotek
   ✓ Klimatkompenserad Hemleverans 

Om produkten
Bosons CE-godkända Covid-19 Antigentest är ett självtest för att visa pågående infektion av Covid-19. Testet är enkelt att använda och visar testresultat efter ca 15-20 minuter. Testet genomförs med en tops i näsan och kräver inte utbildad vårdpersonal. Hög specificitet på 99,20 % samt hög sensitivitet på 96,77 %. För personer med misstänkt coronavirus, inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. Passar även för screening av symptomfria individer på arbetsplatser. Under 14 års ålder bör provtagning ske av en vuxen. Som vid alla diagnostiska tester bör en slutgiltig klinisk diagnos inte baseras på resultatet från en enda provtagning. Diagnosen bör i stället ställas av läkaren efter utvärdering av alla kliniska resultat och laboratoriefynd. Ett negativt resultat utesluter inte en viral infektion med Covid-19 och bör bekräftas med till exempel PCR -test vid misstanke om Covid-19. Observera att resultatet INTE kan användas som reseintyg. Kontakta sjukvården vid positivt resultat. Varje förpackning innehåller komponenter för ett provtagningstillfälle.

På grund av hög efterfrågan är maxgränsen för denna vara 5 st per köp. Vid beställning av fler än så kan vi komma att makulera överstigande antal.

Följ alltid rekommendationerna i din region gällande testning vid symptom på Covid-19. Vid symptom på Covid-19 följ i första hand rekommendationerna för testning i din region. Läs mer på 1177.se.

Läs mer om testet i denna artikel.

Mer information: INSTRUKTIONER: Det är mycket viktigt att provtagningen sker på rätt sätt. Om anvisningarna inte följs kan testresultaten bli otillförlitliga. Felaktig provtagning, förvaring eller infrysning och upptining av provet kan leda till otillförlitliga testresultat. 1, Innan du använder Boson Covid-19 antigentest måste du snyta ur näsan ordentligt. 2, Tag provröret och fyll på detta försiktigt med all buffertlösning. 3, Öppna paketet och tag försiktigt ut provtagningstopsen. OBS: Det är mycket viktigt att topsens mjuka del ej vidrör något då detta kan påverka testresultatet! 4-5, För in provtagningstopsen 2,5 cm in i den ena näsborren och vrid topspinnen längs slemhinnan 3-4 varv. 6, För in samma provtagningstops 2,5 cm i den andra näsborren och återupprepa provtagningsproceduren. 7, För in provtagningstopsen i provröret och låt vila i en minut. 8, För försiktigt ut provtagningstopsen samtidigt som du med fingrarna pressar samman provröret. 9, Sätt försiktigt på korken på provröret. 10, Tag ut testkassetten ur sin förpackning och placera den på en plan ren yta. 11, Droppa exakt tre droppar från provröret på kassettytan markerad med ett ”S”. 12, Efter 15-20 minuter kan testet avläsas. Vänta inte längre än 20 minuter då detta kan påverka resultatet. 13-16, Läs av provresultatet enligt bipacksedeln.
Produktnamn: Boson Covid-19 antigentest 1 st
Varunummer: 789718
Leverantör: EQL Pharma AB
Varumärke: Boson
Testkassett (förseglad foliepåse), steril topspinne, extraktionsrör, extraktionslösning, bruksanvisning, provrörsbehållare.
Boson Covid-19 antigentest 1 st
Apotek Lagerstatus Adress Öppettider