1280x960 barn topp

Babykonsultation – för dig som nyligen fått eller väntar barn

Att vänta barn är stort. Är det dessutom ens första barn kan huvudet vara fullt av frågor. Vilka krämer och rengöringsprodukter kanjag använda till mitt barn? Vilka nappar kan mitt barn använda? Vad händer ommitt barn blir sjukt?

Vad vill du veta mer om?

Vi på LloydsApotek har i samarbete med BabyBox en unik möjlighet att hjälpa er att räta ut frågetecknen. I samband med att vi delar ut en gratis Babybox till er som väntar barn så får ni inbjudan till en kostnadsfri konsultation om hur man tar hand om små barn och vad som kan vara bra att tänka på. Vi tar t.ex. upp frågor som hur ofta ska jag tvätta mitt barn och med vad? Amningspump, hur fungerar det? Vad kan jag göra om mitt barn blir sjukt? Och mycket mer. Självklart erbjuder vi baby-konsultationen även om du inte hämtat ut någon Babybox.

Vi vill anpassa konsultationen efter vad ni är intresserade av. Tala gärna om föross när ni ringer och bokar tid vilka av följande ämnen ni vill veta mer om:

  • Kom igång med amningen, till exempel råd och tips, behandling av såriga bröstvårtor, genomgång av amningspump m.m.
  • Mage och magbesvär hos spädbarn
  • Hudvård och tvätt
  • Om barnet blir sjukt
  • Omvårdnad och mediciner
1280x960 babybox topp dark

Vad är babybox och hur får jag tag på en?

Babybox är ett koncept - en gratis box till alla er som ska bli eller precis har blivit föräldrar. Den kan hämtas ut gratis, mot uppvisning av en kod, på alla våra apotek. Boxen innehåller produkter och produktprover som kan vara bra att hanär man är nybliven förälder. För att hämta ut en gratis Babybox på några utav våra apotek behöver du registrera dig på www.babybox.se. När du registrerat dig får du en kod som du visar upp i apoteket för att få ut din box. Självklart kan du göra registreringen via din smartphone och då använda koden direkt. För mer information om boxens innehåll se www.babybox.se.

Läs mer om barn