LloydsApotek

Om oss

Det första svenska LloydsApotek öppnades 2010 i Eskilstuna, under det tidigare namnet DocMorris. I juni 2013 har LloydsApotek 79 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek växer och räknar med att öppna fler apotek i Sverige de närmaste åren. På ett passionerat och effektivt sätt vill vi erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden alltid kompetent och välutbildad personal som kan recept.. Dessutom är vår personal experter inom hud och värk.

Vi säljer receptbelagda och receptfria läkemedel. Ditt högkostnadsskydd gäller och du kan hämta e-recept precis som vanligt. Självklart hittar du allt annat i våra hyllor som du brukar hitta på apotek. Vi erbjuder dig också möjlighet till avskilda kundmöten i rådgivningsrum. Läs mer om vår kundservice

Våra ägare

LloydsApotek drivs av Admenta Sweden AB som ägs av McKesson Europe, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor.

Inom koncernen bryr vi oss om varandra, våra kunder och våra affärspartners. Att följa lagar och interna riktlinjer är viktigt och compliance är en integrerad del av McKesson Europe-koncernens företagskultur.

Compliance inom McKesson Europe är ett levande ämne som ständigt utvecklas för att hela tiden vara anpassat till den gällande lagstiftningen, den rådande situationen i företaget och omvärldens utveckling.

McKesson Europe Policy Position

Policy position paper- Understanding the value of pharmaceutical distribution

Policy position paper- Annex – Facts and Figures

Policy position paper: “Our Vision for Community Pharmacy in the Future"

Policy position paper-"Pharmacists Need Read-Write Access to Patient Electronic Health Records"

Policy position paper- "Pharmacists Need Read-Write Access to Patient Electronic Health Records – Annex"

Hudvårdsrådgivning

Vi är särskilt stolta över att, som den första apotekskedjan i Sverige, kunna erbjuda dig fri rådgivning om hudvård av våra hudterapeuter och hudexperter. Vi har satsat på ett stort sortiment av hudvårdsprodukter och kan även erbjuda hudvårdsbehandlingar på några av våra apotek. Läs mer om hur vi jobbar med hudvård.

Vårt kundlöfte

Vi är experter

Vi kan recept och läkemedelshantering och är specialister på hud och värk. På våra apotek får kunderna hjälp av välutbildad och serviceinriktad personal med tillgång till de senaste analysmetoderna som gör att vi kan möta varje kunds individuella behov.

Vi är innovativa

Vi är ett nytänkande apotek med nya innovativa analysverktyg inom hud och värk. Vår tekniska utrustning möjliggör interaktiv och träffsäker rådgivning. Vår kundklubb är ett annat tydligt exempel på hur vi tänker nytt då vi premierar miljömedvetna kunder genom att ge poäng vid återlämning av gamla läkemedel.

Vi inspirerar

Vi vet att kunderna uppskattar vår höga servicenivå, vår ambition är att alla ska känna sig omhändertagna och trygga hos oss. Vår kundklubb skapar ytterligare tillfällen för oss att ge råd och unika erbjudanden till våra trogna kunder. Vi inspirerar människor till ett mer positivt liv.

Kontakta LloydsApotek

Kontaktinformation

Växel: 08-505 104 00
E-post: post@lloydsapotek.se
Fax: 08-519 02 544

Besök: Rosenlundsgatan 54, 118 63 Stockholm

Postadress: Admenta AB/ LloydsApotek, Box 38152, 100 64 Stockholm

Söker du ett specifikt apotek – hitta kontaktuppgifter här

Leverantörsinformation

Är du redan befintlig leverantör och behöver informera oss om produktändringar, nyheter med mera, vänligen kontakta oss på: produktinfo.sortiment@lloydsapotek.se

Vi tar gärna del av information om nya leverantörer och produkter. Är du intresserad att bli en framtida leverantör till oss vänligen kontakta oss på produktinfo.sortiment@lloydsapotek.se. Vi hör av oss om ömsesidigt intresse finns.

Pressinformation

Telefon (endast press): 072 711 65 37. Besök oss även gärna på vår sida på mynewsdesk.

E-handel

Har du frågor om vår E-handel? Vänligen kontakta oss på telefon: 08-505 029 10 eller ehandel@lloydsapotek.se

Ledningsgrupp

Karl Eckerdal
Telefon: 08-505 104 00
VD

Anne Rhomberg
E-post: anne.rhomberg@lloydsapotek.se
Finansdirektör

Marie Bergsgård
E-post: marie.bergsgard@lloydsapotek.se
HR-direktör

Inger West
E-post: inger.west@lloydsapotek.se
Marknad- och försäljningsdirektör

Vi på LloydsApotek bryr oss - om varandra och våra kunder

Klicka här och läs mer om våra etiska riktlinjer och den uppförandekod som gäller globalt för hela McKesson Europe-gruppen.