För närvarande kan det ta längre tid att nå vår kundservice och det kan förekomma förseningar i leveranser för upphämtning i apotek.  Du kan max hämta ut receptbelagda läkemedel för 90 dagars förbrukning.
Råd och tips

Muskelvärk

Muskelvärk orsakas av till exempel överansträngning eller skada. En muskelbristning kan exempelvis uppstå om du struntat i att värma upp ordentligt innan ett träningspass och en så kallad lårkaka som är benämningen på en blödning och svullnad som uppkommer efter kraftigt slag.

Muskelvärk

Råd vid muskelvärk

Om du efter en skada har svårt att röra på eller belasta en skadad kroppsdel bör du kontakta sjukvården. Detta för att det kan röra sig om en ligament- eller ledskada. Men muskelsmärta kan också vara spända muskler i nacke och axlar. Det kan till exempel bero på att man går runt med en ständig oro eller stress och spänner sina muskler omedvetet, till exempel drar upp axlarna.

Den typen av smärta kan också bero på att man har en olämplig arbetsställning och då kan det vara bra att försöka variera arbetsställningen eller ta små korta pauser i arbetet för att lindra smärtan.

Läs mer om värk och muskler: