Råd och tips

Frågor och svar om LloydsApoteks Babybox

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Babybox. Läs om var och hur du beställer din box, om vad du behöver för att hämta ut den och vart du vänder dig om du behöver svar på andra Babybox-frågor. 

Frågor och svar om LloydsApoteks Babybox

Hur beställer jag en Babybox?

Gå in på Babybox.se och registrera dina uppgifter.
För att få en Babybox behöver du vara medlem i LloydsApotek. Om du inte redan medlem så kommer du att få ett separat mail där du godkänner ditt medlemskap. Medlemskapet är helt kostnadsfritt och ger dig bland annat poäng när du handlar som omvandlas till värdecheckar.

Här kan du läsa mer om medlemskapet
Så behandlar vi dina personuppgifter 

Är Babyboxen hos LloydsApotek gratis?

LloydsApoteks BabyBox är ett gratis erbjudande till gravida och nyblivna föräldrar som är, eller blir medlemmar i LloydsApotek. Tänk bara på att hämta den senast 3 månader efter att ditt barn är fött. Endast en beställning per hushåll.  

Hur gör jag för att hämta min Babybox?

Gå in på ditt närmaste LloydsApotek och visa legitimation i kassan och be om din Babybox. Observera att du först måste vara medlem i LloydsApotek.

Kan ni skicka hem Babyboxen till mig?

Tyvärr kan vi inte skicka hem babyboxen, de kan endast hämtas i något av våra apotek.
Om du inte har möjlighet att hämta din box på ett apotek går det bra att någon annan hämtar ut den åt dig på annan ort. Personen du skickar måste legitimera sig själv samt ha med din legitimation.

Jag väntar tvillingar, kan jag få ut två stycken Babyboxar?

Vad roligt att du väntar tvillingar! Självklart ska du få en Babybox per barn. Visa bara upp ett intyg från barnmorskan på att du väntar tvillingar, samt uppge koden som du fått från Babybox, så hjälper personalen dig på LloydsApotek.

Du når LloydsApoteks kundtjänst på kundtjanst@lloydsapotek.se eller på 0771 – 23 10 00 (öppet vardagar 8 – 17, lunchstängt 11:30 – 12:30).

Läs fler artiklar om föräldrar och barn: