Medela Swing elektrisk bröstpump 1 st

 • Förstora bilden
Pris 1560:-
Butikspris  1795:-
Jämförpris  1560:-/st
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10+
Ej i webblager men kan beställas. Kontrollera tillgängligheten i ditt LloydsApotek
Om produkten
- Effektiv och bekväm: en kraftfull, liten motor och en brösttratt med god passform - Liten, kompakt och lätt: passar i handväskan och kan användas med batteri - Vetenskap och natur i perfekt harmoni: 2-Phase Expression-tekniken efterliknar barnets sugrytm Kompakt och lätt för vardagsbruk Det finns flera faktorer som kan göra det svårt eller omöjligt att amma direkt från bröstet, till exempel problem med sugtaget, bröstinfektioner eller ömma bröstvårtor. Medela Swing elektrisk bröstpump hjälper dig att hantera de här problemen samtidigt som du fortfarande kan mata ditt barn med bröstmjölk. Effektiv och bekväm Den kraftfulla motorn med schweizisk design i litet format gör att dina bröst töms ordentligt vid varje pumpning. Den bekväma brösttratten PersonalFit är skonsam mot brösten och hjälper dig att förebygga skador på bröstvårtorna medan du pumpar. Liten, kompakt och lätt Medela Swing enkelbröstpump är Medelas minsta och lättaste elektriska pump med 2-Phase Expression-teknik. Medela Swing är kompakt nog för att rymmas i handväskan, enkel att sätta ihop och bekväm att använda oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot. 2-Phase Expression-teknik Medelas 2-Phase Expression-teknik gör att bröstpumpen efterliknar barnets naturliga sugbeteende vid bröstet. Den elektriska bröstpumpen är mycket bekväm att använda – det känns nästan som om du ammar. Genom att pumpa med den högsta vakuumnivån som fortfarande är bekväm för dig kan du driva ut mer mjölk på kortare tid. OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek. Med pumpen medföljer en standardtratt storlek Medium 24 mm. I vår storleksguide på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om den medföljande storleken inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning.
Mer information: Avsedd för tillfällig och daglig användning. Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar används för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar används för att lindra ömma och såriga bröstvårtor och att dra ut plana eller indragna bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till barn som fötts för tidigt. Många kvinnor tycker att det är bekvämt eller nödvändigt att använda en bröstpump för att pumpa ur och lagra sin bröstmjölk när de har börjat arbeta igen, reser eller av något annat skäl inte är i närheten av sitt barn.
Produktnamn: Medela Swing elektrisk bröstpump 1 st
Varunummer: 818745
Leverantör: Medela Medical AB
Varumärke: Medela
Swing består av: Motorenhet, PersonalFit brösttratt 24 mm, förbindningsrör, bröstmjölksflaska 150 ml, ventilhuvud, två ventilmembran, flerfunktionslock, flaskhållare, slang, nätadapter, förvaringspåse samt Calma matningsnapp för bröstmjölk.
Medela Swing elektrisk bröstpump
Apotek Lagerstatus Adress Öppettider